بیولوژیک, محصولات

مایکوتال (MYCOTAL)

MYCOTALقارچ بیمارگر حشرات (Lecanicilliumlecanii)Lecanicilliummuscarium

بسته بندی: بسته­های ۵۰۰ گرمی در جعبه مقوایی.

 

آفات هدف:

به لارو سفید بالک حمله می­کند و بر روی لارو تریپس نیز موثر است.

 

آماده سازی محلول:

  • مقدار مورد نیاز از مایکوتال را با آب (۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد) مخلوط کنید و محلول را در سطل بریزید. برای هر ۵۰۰ گرم از مایکوتال ۳ تا ۴ لیتر آب استفاده کنید.
  • مخزن محلول پاش را با مقدار مورد نیاز آب پر کنید.
  • محلول داخل سطل را به مخزن محلول پاش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • مقدار لازم از آدیت (ADDIT)را نیز به محلول مایکوتال اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • محلول را بلافاصله بعد از آماده سازی مصرف کنید.

 

راهنمای مصرف:

مایکوتال

میزان مصرف عامل (عدد/ متر مربع) فاصله رهاسازی (روز) دفعات رهاسازی ملاحظه
پیشگیری

درمان سبک

۰٫۱% ۷ ۲ تا ۳ بار
درمان سنگین ۰٫۱% ۷ ۳ تا ۴ بار

 

  • از محلول پاش­هایی با حجم بالا استفاده کنید.
  • صبح زود و یا هنگام غروب محلول پاشی کنید.
  • برای رسیدن به نتیجه مطلوب تمام برگ (سطوح زیرین) را محلول پاشی کنید.
  • در محصول­های با ارتفاع بلند از حدود ۲۰۰۰ لیتر و در محصول­های با ارتفاع کوتاه از ۱۰۰۰ لیتر محلول در هر هکتار استفاده کنید.

 

 

شرایط محیطی:

دمای مناسب ۱۸ تا ۲۸ درجه سانتی گراد است و (اگر همراه با آدیت ADDIT شود) میانگین رطوبت نسبی تا چند روز پس از مصرف باید ۷۰% باشد.

 

راهنمای نگهداری:

  • تا تاریخ انقضاء درج شده روی بسته بندی قابل نگهداری است.
  • در دمای بین ۲ تا ۶ درجه سانتی گراد نگهداری شود.
  • در بسته بندی اصلی نگهداری شود.
  • درب آن را محکم ببندید.

 

توجه:

مطابق دستور العمل روی برچسب کالا مصرف کنید، توصیه موکد می­شود که مایکوتال را همراه با آدیت مصرف شود.

 

مشخصات ظاهری:

قارچ­ها: کرک مانند و به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ، در زیر میکروسکوپ میسلیوم (بافت مولد قارچ) به صورت رشته­های سفید درخشان قابل مشاهده است.

 

نحوه تاثیر:

پس از محلول پاشس، اسپورها رشد می­کنند و ریسه­هایی تولید می­کنند که از منفذ بدن حشره داخل شده و از همان ناحیه شروع به تخریب بافت می­کند. قارچ­ها درون پوست حشره رشد کرده و پس از ۷ تا ۱۰ روز حشره را از بین می­برند.

 

تاثیرات قابل مشاهده:

لارو و شفیره قبل از آنکه قارچ­ها قابل رویت شوند، می­میرند. لارو و شفیره مرده زرد روشن تا تیره و چروکیده هستند و حالت براق خود را از دست می­دهند. بعد از مدتی و در شرایط مناسب (RH بالا) روی حشرات آلوده کرک­های قارچی سفید پدیدار می­شود (به نام جسم کرکی شناخته می­شوند).

 

توجه:

میزان رهاسازی این عامل بسته به نوع فعالیت، شرایط محیطی و نوع گیاه می‌تواند متغیر باشد لذا برای نتایج بهتر توصیه می‌شود با کارشناسانمربوطه مشورت شود.

 

  • جهت کاربرد در برنامه‌های کنترل تلفیقی آفات به تاثیرات جانبی استفاده همراه با ترکیبات شیمیایی و یا سموم کاربردی توجه شود. جهت اطلاعات بیشتر به Side effect (https://www.koppert.com/side-effects/) مراجعه شود.