گیابیست

Gya20gyah_20_po

مشخصات:

گیابیست کود کامل NPK همراه با عناصر ریز مغذی می­باشد که برای دسترسی به حداکثر تولید و مقابله با تنش­های محیطی از جمله، شرایط نامساعد خاک، دمای بالا، رطوبت بیش از حد، بیماری­ها و غیره فرموله شده است. این محصول با فرمولاسیون سوسپانسیون و قابلیت حلالیت زیاد است که می­تواند در مقادیر کم کمبود عناصر غذایی در گیاه را جبران کند. به علاوه نوع ترکیبات به کار رفته در گیابیست قابلیت مصرف به صورت محلول پاشی را دارد و به دلیل نوع فرمولاسیون خاص مدت زمان بیشتری روی سطح برگ باقی می­ماند و شسته نمی­شود، در نتیجه قابلیت جذب عناصر غذایی توسط برگ افزایش می­یابد. در فرمولاسیون گیابیست هر دو فرم نیتروژن (آمونیومی و نیتراتی) به کار رفته است که باعث رشد سریع­تر گیاه بعد از استرس­های وارد شده می­گردد و در صورت مصرف در مقدار توصیه شده هیچ گونه باقی مانده­ای وجود نخواهد داشت. گیابیست می­تواند سیستم ریشه­ای گیاه را حتی در ابتدای فصل رشد گسترش دهد. عناصر ریز مغذی موجود در این کود به صورت EDTA و پتاسیم موجود نیز به صورت فسفیت پتاسیم می­باشد. به دلیل ترکیب متعادل عناصر، این کود برای مرحله رشد رویشی گیاه مناسب است.

مزایای استفاده از گیابیست:

  • تسریع رنگ گیری میوه.
  • افزایش کمیت و کیفیت محصول.
  • کاهش استرس­های وارد شده به گیاه.
  • افزایش میزان گل دهی و تشکیل میوه.
  • بهبود سیستم ریشه گیاه و افزایش جذب عناصر غذایی.

ترکیبات:

عناصر ماکرو (درصد)

عناصر میکرو (درصد)

Total N

NH4 NO3 P2O5 K2O MgO Fe Zn Cu Mn

B

۲۰ ۹ ۱۱ ۲۰ ۲۰ ۵/۱ ۱/۰ ۰۷/۰ ۰۷/۰ ۰۷/۰

۰۲/۰

 

 

موارد کاربرد:

محصول

مرحله رشدی همراه آبیاری (لیتر در هکتار) محلول پاشی
برنج مرحله نشاء، پس از انتقال به زمین اصلی ۴

۴۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب

ذرت

۴ تا ۶ برگی، مرحله کاکل دادن ۴ ۵۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب
گندم و جو انتهای پنجه زنی، قبل از ظهور خوشه­ها،پر شدن دانه­ها ۴

۴۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب

چغندرقند

۶ تا ۸ برگی، قبل از درصد گیری قند ۶ ۵۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب
سیب زمینی ۶ تا ۸ برگی، قبل از گل دهی، ۱۰ روز پس از گل دهی ۴ تا ۶

۴۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب

حبوبات

۴ تا ۶ برگی، قبل از گل دهی، بعد از تشکیل غلاف ۵ ۶۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب
سبزیجات و صیفی جات ۶ تا ۸ برگی، قبل از گل دهی، زمان درشت شدن میوه ۳ تا ۴

۴۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب

انگور

تورم جوانه­ها، بعد از تشکیل میوه، زمان درشت شدن میوه، آغاز رنگ گیری میوه ۳ تا ۶ ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب
مرکبات قبل از شکوفه دهی، دو هفته پس از ریزش گل، افزایش اندازه میوه، آغاز رنگ گیری میوه ۳ تا ۶

۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب

گیاهان زینتی

هر چهار هفته ۲ تا ۴ ۵۰ تا ۱۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب
درختان میوه هسته دار تورم جوانه­ها، ۸۰% گلبرگ­ها ریخته باشد، زمان درشت شدن میوه، آغاز رنگ گیری میوه ۳ تا ۶

۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب

 

توجه:

  • شرکت گیاه در قبال عواملی که خارج از کنترل شرکت بوده و یا در اثر استفاده نادرست از محصول باشد، مسئولیتی نمی­پذیرد.
  • در مصرف این کود به تنهایی و یا در اختلاط با سایر کودها و سموم، حتماً ابتدا در سطح محدود آزمایش شود.
  • مقادیر توصیه شده به صورت کلی بوده و توصیه می­شود برای حصول اطمینان با کارشناسان منطقه­ای شرک گیاه مشورت شود.

 

gyah_20_ro

 

gyah_20_po

http://www.20script.ir